måndag 12 januari 2009

2009

Så var det nytt år igen - helt sanslöst vad tiden går.......

2008 flög förbi. En del utställningar hann vi med - World Dog Show & Svenska Specialen bland annat. Det var ett av årets höjdpunkter med Bullmastiffer från hela Europa & mer där till.

Valle har gjort bra ifrån sig på utställningarna under året bl a med två grupp placeringar, ett antal BIR & ett BIM. Årets sista utställning - Stora Sthlm slutade dock med en första placering i Championklass men utan Ck, så kan det gå. Valle blev 2:a Årets Bullmastiff, slagen med ett ynka poäng av Norska Game Keeper's Jackpot, Grattis säger vi!

Inför 2009 har jag planer på att börja visa Ya-Ya i ringarna. Vi börjar givetvis med Specialen i Veberöd - inte bara för utställningens skull utan för partyt efteråt - ha ha. Det är det bästa av allt - att träffa alla dit resta vänner man mest kommunicerar med via mail. Dagen efter Veberöd är det Svensk Vinnare i Malmö.

Ya-Ya & hennes kullsyskon har snart åldern inne för sin HD röntgen - Spännande. Jag hoppas innerligt att Ya-Yas hälsostatus (HD & hjärta) är som det ska så att jag på allvar kan planera för valpar & en spännande kombination inför sommaren/hösten.